torsdag, april 02, 2009

Månadens Medarbetare!

Hur nu det gick till. 

Brukar ju mest vara figurer som är chefer på något vis, eller som jobbat länge på företaget, och/eller som utmärkt sig på annat vis som blir Månadens Medarbetare.

Är kanske inte så kass på det här som jag inbillar mig.

Enorm uppmuntran!

6 kommentarer:

Fabulous sa...

Men.. om inte du utmärker dig på jobbet (tänker på alla historier du återgett i bloggen) vem gör då det? :)

Gratulerar!

annie sa...

Gratulerar också. Drömmen har besannats. Var den vacker att få? =)

Marcus sa...

Fick du diplom, Oscarsliknande statuett, inramat foto med texten månadens medarbeider?

Siquidem sa...

Fabulous:
Ja, i och för sig... Eller så är det jag som får alla de skumma kunderna :)

Annie:
Ja, ett diplom är ett diplom ändå. Typ.

Marcus: Ja, jädrar vad de fläskat på. Förutom nämnda diplom och en flaska vin och ett presentkort på 500 spänn så fick jag en extra skylt som det står Månadens Ansatt på och som ger mig prestationsångest. Dagens i-landsproblem?

Unknown sa...

Hmm..tror inte det platsar som I-landsproblem. Tänk mer sockar som försvinner i tvättmaskinen, du får inte sittplats på bussen, du är torr om läpparna men har ingen Lypsyl, du glömmer att köpa tandkräm på matbutiken etc...Prestationsångest är ju bara en rädsla för att leva upp till andras krav och förväntningar. Och du är väl inte rädd Siq?

Siquidem sa...

Hahaha. Jag är livrädd varje gång jag går ut i butiken! Tänk om jag rekommenderade fel pluggar och kunden får tv:n i huvudet? Och vad i helvete är ett flyttbart bågfäste med dubbel ändplugg och kan jag rekommendera kunden att använda det?

Herregud. Detta är skrämmande business. Men å andra sidan så lider jag inte brist på spänning i tillvaron och jag vågar påstå att jag kommer att ha nytta av det jag lärt mig resten av livet. Kanske inte allt - flyttbara bågfästen till exempel. Vad det nu är.