lördag, december 20, 2008

KA270GTK



Jag vann denna i en säljtävling på jobbet. Nu jävlar ska jag slipa mitt skrivbord.

Inte för att det egentligen behövs, utan för att det är roligt.

Fick välja mellan ovan multislip och en sticksåg. Det sistnämnda hade nog resulterat i att jag sågat sönder skrivbordet istället. Och det är ju lite onödigt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

God jul till dig med Siq! = )

Jösses sa...

Synd att du inte fick välja en betongblandare, då hade du kunnat gjuta dig ett nytt skrivbord. Själv håller jag tummarna på att få en betongblandare i julklapp i år, då är min verktygslåda komplett :)

Siquidem sa...

Annie: Man tackar :)

Jösses: Haha, dags att skaffa större verktygslåda om du får nämnda betongblandare i julklapp. (Hur slår man förresten in en betongblandare på bästa sätt?)

Smart det där med att gjuta ett skrivbord. Min billiga säng från IKEA dog så nu sover jag på wobblande luftmadrass med skumgummidito över. Gjuta ny säng, kanske?

Jösses sa...

Haha, hur lyckas man ta dö på en säng även om den nu kommer ifrån IKEA? Var det jordskalv även i Norge?

Det bästa sättet att slå in en betongblandare borde vara en kartonglåda av storlek större med en röd rosett på. Min verktygslåda är redan gigantisk, men klart betongblandaren får nog snällt stå bredvid :)

Siquidem sa...

Du kanske kan använda betongblandaren som verktygslåda? :)

Jo, så här var det. Jag hade köpt en tältsäng på IKEA för typ 400 spänn, eftersom jag inte fått min första lön än och således var fattig, och inte ville ligga mer på luftmadrassen.

Tältsängen i fråga var troligen av usel taiwanesisk kvalitet (eller möjligen tysk. Norsk kanske?) eftersom plankjävlarna smet från sina fästen varenda jävla gång man satte sig nån annanstans än exakt i mitten.

Därför försökte jag limma fast plankorna. Det gick inte så bra. Istället blev jag nästan hög av klisterångorna. Sen vek jag ihop sängen och la den på golvet, men då blev det så jävla buckligt att det inte var nån idé det heller.

Slutligen blåste jag upp luftmadrassen och lade den tunna skumgummimadrassen på den. Och där ligger jag nu. Ja inte just nu, men du fattar. :)

Dock wobblar den så in i helvete att jag kastas av den varenda gång jag vänder på mig snabbt. Rodeosömn är inte min grej, har jag kommit på.

Jösses sa...

Du skulle gjort ett inlägg om den norska IKEA sängen istället, det där var fantastiskt roligt :)
Men va fasen, har du inte blivit rik i Norge ännu?