fredag, maj 02, 2008

Upp och hoppa

Tänkte bara meddela att klockan är tio över sex på morgonen och att jag är irriterande klarvaken.

Undrar vem jag kan ringa och väcka?

Får inte jag sova ska ingen annan få göra det heller.

2 kommentarer:

Andreas sa...

Ah...

Jag skulle vilja placera dig i mitt fack, inte LO o sån skit nu, utan i facket för oss individuella sovare.

För att få vara med måste man sätta sin egna sömn (eller vakenhet) före alla andras. Symptom kan vara:

(i) Täckestjälare, om man är två. Därmed är det inte sagt att man kan stjäla det från sig själv och sedan hämnas på sig själv genom att smula knäckebröd i sängen.

(ii) Man blir djupt förolämpad och överdrivet irriterad över andras sovvanor/ljud/läten. Man tar det lika allvarligt att ens nyutnämnda Nemesis stjäl ens sömn som majoriteten engelsmän tar en sport där 22 vuxna överbetalda karlar springer efter en lädercirkel i 90 minuter...

(iii) Man anser att när man är i vaket tillstånd då andra sover har man full rätt att stjäla sömn från andra. Detta görs lämpligen genom att bete sig så att alla andra också vaknar. Detta utlöser i värsta fall en kedjereaktion och universum, som vi känner det, imploderar.

Jadu, Siqqe! Du och jag, och många andra, vi är individuella sovare. I say it clear, I say it loud - I only care about me, me, me when I sleep, and I'm proud!

Kräms!

Siquidem sa...

Haha! Är det därför man tenderar att vakna upp med täcket snott runt kroppen likt en kokong för att man försökt stjäla det från sig själv? Proud and loud, isf! :) LO är LOsers, för övrigt.