torsdag, augusti 19, 2010

SEMESTER!

Jag har, som kanske meddelats tidigare, semester. 

Efter bravaderna med Anka i Oslo* tog jag bussen till Sverige, närmare bestämt Stockholm. Ja, buss. Jag är snå... ekonomiskt medveten och inbillar mig att sju timmar och femtio minuter på Swebus kan tituleras sightseeing.

Väl framme försökte jag socialisera med min bror. Förgäves. Han hade redan gått förlorad i Virtual Boy, som är... som var ett högteknologiskt underverk 1995.

Whatever. Jag lade mig och böjde starka verb och tog i utav bara helvete. 



Dagen efter, och fem timmar "sightseeing" med Ybuss senare, befann jag mig i min gamla hemstad. Attans sabla järnspikar, vad fint det är här.



Promenadkåtmannen och jag funderade på datorer, universum och allting.

Jag hade inte virus på min dator. Jag hade bara inte installerat Service Pack 1 för Vista. Samt en massa annat jag inte gjort. Inte konstigt att ingenting funkade som det skulle. Inte 1337 nånstans. *p1nz4mT!* 

Kanske dags att börja jobba i bredbandssupporten igen. Eller inte. 

Bah. Där verben och verktygen går in, går h4XX0rsk1llz3n ut. Men så är det ju. Det får väl för bövelen finnas en gräns för hur mycket information som får plats i toppknotan.



Efter sistnämnda nördpalaver drog vi och inspekterade det lokala köpcentret. Och nog kunde man ge sig fasen på att det var någon genant dokusåpa på tv. Folk har inget liv nuförtiden.



Skära pizza med motorsåg? Ja, varför inte. Lite mesig kedja, dock.



"Att stå i en skog en augustinatt, utan måne och stjärnor, och veta att i det svarta ligger lite av det mörker kvar, som låg över världen den första tidens morgon."

Den som kan gissa var det citatet kommer ifrån, vinner fanimej min hand. Och/eller 100 kilo kaffe.



Det är lätt att bli poetisk i den här typen av omgivning. Mitt fyraprocentiga sameblod slog på stora trolltrumman.



För att inte detta ska spåra ur totalt så tänkte jag även informera om att jag hittade min gamla Tamagotchi.

Och livet såg mål och mening!

*Bilder från Oslo kommer så snart  jag gått igenom alla 450 bilder. Hmm.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhh var de inte den rackarn som jag lånade? Haha jag lånade någons iaf och jag tror minsann det var din?? Det var tider de...hrm.. eller ja.. LOL ;) VISA BILDERNA haha ÅHH vad kul jag hade. MÅSTE göras om snaaaaart =) <3<3